Saturday, 20 October 2012

Segmen: Sambil Terjah Kita Follow



It's Saturday...  Time ni aku sorang-sorang je kat rumah.  Kalau bleh nak online 24/7 je tapi sayang petang ni gak broadband aku expired.  So dalam masa yang ada ni aku nak join segmen follow memfollow ni.  Dah lama gak aku tak join segmen.  Kalau ada yang follow kat sini, nanti aku follow balik kalau aku dah dapat online balik ekk...  Segmen ni start pada 20/10/2012 - 1/11/2012.

Blogger yang di tag:
http://rinasupian.blogspot.com/
http://ammaraliff.blogspot.com/



If you like it, click the LIKE button ok?Thank you

3 comments:

Hanif Idrus said...

Good luck

Gadis Milo said...

10s join ! jom BW peserta lain !

http://itimewayana.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-sambil-terjah.html

Pelangi Senja said...

dari segmen yang sama..:D
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-sambil-terjah-kita-follow_20.html