Wednesday, 19 September 2012

The Busiest Week Ever! T^T



Hey yow....  Dalam minggu ni aku akan jarang update blog.  Busy sangat3000x.....  Tak lama lagi study break then 1hb Oktober nanti kitorang dah ada final exam.  Apa yang buat aku jadi sebok sangat dalam minggu ni:

  • 3 assignments yang harus dihantar
  • 1 quiz
  • 3 test
  • 1 presentation
Petang tadi kitorang dah pun speaking test untuk subjek Bel.  Sebelah pagi tadi plak kitorang dah speaking test untuk subjek Mandarin.  

Harap-harap otak aku dapat bertahan untuk seminggu ini lah...  Hahahaiyo.  Wish me luck people \/ 




If you like it, click the LIKE button ok?Thank you

2 comments:

Hanif Idrus said...

Ini memang stresss bangat ini...
Tarik nafas...lepas nafas....hehehhehe

Ika said...

gud luck. :D