Friday, 10 August 2012

Meet Jamie and Kumang ^^


Selamat hari Jumaat kekawan sekalian.  T.G.I.F!..  Rasa cepat sangat masa berlalu dan aku pun happy giler hari ni sebab aku takda kelas langsung hari.  Happy sebab dapat bangun lambat n tido puas-puas.  hehe...  So kali ni aku rasa rajin, aku nak update pasal 2 orang budak yang aku suka giler.

Ni lah dorang, Kumang tu belum sampai setahun lagi.  Yang buat-buat malu tu Jamie, dah nak masuk 3 tahun dah sekarang ni.  

Mak aku yang tolong jaga dorang memandangkan kedua-dua ibu bapa dorang bekerja sebagai guru di sekolah tempat bapa aku mengajar.  Kalau aku cuti semester, aku men ngan dorang arr.  Tolong mak aku jaga dorang gak.  Aku rasa jadi budak balik arr masa tu -..-  Tapi tak gak aku boring kalau asyik duduk kat rumah time cuti tu sebab layan telatah dorang yang unexpected boleh buat lawak, lebih-lebih lagi Jamie.  Sebelum ni dia selalu buat lawak bila dia tak pandai nak sebut huruf 'S'.  Kalau ada perkataan yang mempunyai huruf 'S', huruf 'S' tu akan berbunyi huruf 'T'.  Contohnya dia nak cakap "Susu dah habis" akan menjadi "Tutu dah habit"..  Dapat imagine tak?  Hehe...  Yang bestnya dorang jarang nak nangis.  Budak baik, cuma agak aktif arr.  Jarang nak tengok dorang diam kecuali kalau tengok tv.  

Lagi aku dorang sebab dorang agak photogenic.  :D  Aku suka arr snap gambar dorang.  Apa lagi Jamie posing macam dalam gambar kat bawah. 

Jamie

Kumang.  Geram aku tengok pipi dia yang chubby-chubby gitu.

Aku memang suka sangat baby.  Happy sangat bila mak aku setuju nak jaga dorang dulu.  Dorang pun dah macam adik kitorang dah sebab kitorang semua dah besar-besar dah.  Parent aku pun dah anggap dorang 2 ni macam anak dorang gak.  I love both of them...








If you like it, click the LIKE button ok?Thank you

2 comments:

Hanif Idrus said...

Comelnya

Kiko Chris said...

hehe...ya.suka sangat ngan dorang