Monday, 21 May 2012

Segmen 1 : Blogwalking sambil tambah follower bersama Myza


Nama saya Christine.  Tapi kawan-kawan dan orang yang rapat dengan saya salu panggil saya Kiko sejak kecil lagi.  Saya pelajar UiTM Kota Samarahan, Sarawak dan sekarang ni tengah cuti semester dan secara rasminya cuti tu akan tamat pada 10 Jun nanti.. Boring tahap gaban dah duduk lama-lama di rumah.  Kalau boleh nak on9 24/7 tapi mata pun dah nak jadi macam mata panda dah.  Hehehe.....   


If you like it, click the LIKE button ok?Thank you

9 comments:

Myza Diaries said...

hai christine... thank you sudi join segmen Myza... jgn lupa utk follow Myza kalau belum follow lagi sbb senang utk tahu perkembangan semasa...

Kiko Chris said...

hai....u r welcome.dah follow dah tadi. :)

Myza Diaries said...

senarai link dah keluar , selamat berblogwalking friends :)

link peserta ---> http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-blogwalking-sambil.html

ieka farhana said...

hye salam perkenalan datang dari segmen yang sama

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

have done follow you hit me back :D

Fafaa said...

hai visit dari segmen yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

datang BW dari segmen yang sama... AYIES ZAIMA dah follow sini ^^

jom singgah dan follow sini :

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

Tabuan Comot said...

slmt berkenalan.drpd segmen y sme... follow n bw sini :) dtg sini semula ok,, :) ----> sitabuancomot.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

Pecinta pink^^ said...

salam singgah sini dri segmen same:)jom ke blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html thanx:)

Kiko Chris said...

thanx all sebab follow n BW kt sini.... ^_______________^