Wednesday, 21 August 2013

Sibuk ke Malass?


Hollaaa people...  Lama sudah aku tak menaip kat blog aku ni.  Nak dikatakan busy, taklah juga busy... Just aku tengah tiada idea nak kongsikan apa dengan korang.  Tak seperti tahun lepas memang banyak jugalah benda yang aku update.  But something bad happened, and start dari situ aku kurang sikit meluangkan masa dengan blog ni.  Hehe...  Kadang-kadang lama gak arr aku lepaking kat blog ni, update atau edit mana yang patut je.


Ce tengok... Sekarang dah bulan Ogos, baru 6 je post aku tahun ni.  Hohoho....  

Lebih-lebih lagi memandangkan sem ni adalah sem aku yang terakhir untuk diploma, memang aku nak lebihkan fokus kepada study aku arr.  Fokus lah sangat kan...  *tangan ke bahu, mata pandang ke atas* :D  Selepas kitorang cuti mid-sem baru-baru ni memang kitorang semakin busy dengan assignment and test bagai.  Ada subjek Entrepreneurship lagi last sem ni.  Ditambah lagi dengan aktiviti untuk Persatuan OMSAR, perghhhhh..... Wish me luck k people.  Aku tak nakkkk extend semester... Letih wei study.  Hahaha...  Baiklah, sampai di sini je kali ni.  Kalau dah cuti sem nanti aku nak start aktif balik dalam dunia blogger ni. Yeyeahhh \m/  Bubbyeeee

Aku sibuk ke malas nak update blog?  I think it is combination of  both sibuk and malas... Hehee

If you like it, click the LIKE button ok?Thank you

3 comments:

Jacky Juing said...

Memang lama ... cuti2 malaysia yerr

Kiko Chris said...

@Jacky Juing... Saya sibuk menyelamatkan dunia ;D

Ct Noraishah said...

time stdy la paling best walaupun ia memenatkan hehe